Algemene voorwaarden

1: Iedere aanvaarding en bestelling van offerte en/of factuur geldt als volledige aanvaarding van de algemene voorwaarden van Bike2Take.

2: Alle bestelde en/of geleverde onderdelen/goederen blijven eigendom van Bike2Take tot algehele betaling.

3: Alle onderdelen moeten op een correcte manier gebruikt worden, Bike2Take kan niet verantwoordelijk gesteld worden bij door misbruik ervan schade of breuk ontstaat bij de gemonteerde eigendommen van de klant.

4: Alle onderdelen zijn voor gebruik binnen in wagens, aanhangers, bestelwagens, enzovoort …, gebruik erbuiten geheel op eigen risico.

5: De door ons overeengekomen uitvoering en/of levertermijn zijn slechts informatief en als benaderd te beschouwen en kan het niet nakomen ervan, geen aanleiding geven tot enige schadevergoeding.

6: Bij overeenkomst om goederen terug te nemen door welke omstandigheid dan ook bij elke terugzending van goederen moet vrachtvrij, aan ons adres geschieden.

7: Er worden geen kortingen toegestaan.

8: Het aanbod van de onderdelen is per artikelnummer wat wordt aangeboden op de website www.bike2take.be, Bike2Take kan op ieder tijdstip de onderdelen licht wijzigen om te verbeteren en het product optimaler te verkrijgen.

9: De onderdelen zijn aangeboden op de website onder vorm van foto’s, filmpjes en beschrijvingen dit is informatief voor de klant, wij kunnen in geen geval aansprakelijk gesteld worden bij informatieve fouten en druk of publiciteits fouten.

10: De klant krijgt vooraleer het betalen en verkrijgen van de goederen een offerte op maat, dit op basis van de prijzen op de website, deze zijn inclusief 21% BTW, zodra de betaling ons bereikt heeft worden de goederen indien mogelijk nog dezelfde dag verstuurd naar de klant.

11: Bij de opmaak van de offerte kunnen er verzendingskosten worden toegevoegd indien nodig, dit staat duidelijk en apart vermeld onderaan de offerte, bij afhaling of door ons overeengekomen kan dit portvrij worden geleverd.

12: Offertes zijn 1 maand geldig.

13: Alle genoteerde prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW. Bike2Take kan de prijzen aanpassen en deze is bindend zodra aanpassing.

14: Er is een toepassing van 1 jaar garantie op alle onderdelen bij normaal en correct gebruik, de factuur geleverd bij de goederen of doorgemaild is bewijs van aankoopdatum.

15: Adresgegevens van de verkoper: Bike2Take, Iepersteenweg 33b, 8650 Merkem-Houthulst. Ondernemingsnr. 0674-338-357.

16: Klachten over goederen of dergelijke dienen ons bereikt te hebben binnen de 5 dagen na ontvangst van de goederen.

17: Onze waardebons zijn niet cumuleerbaar met andere acties of inwisselbaar tegen cash of te ruilen.