Loucars Bikes, 1 e officiële infopunt Bike2Take regio Antwerpen

Om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Bike2Take ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met Loucars Bikes, fietsenmaker in Bonheiden (bij Mechelen). Loucars Bikes is het 1 e officiële infopunt van onze producten in de regio Antwerpen.

Waarom Loucars Bikes?
Fietsenmaker Kevin kent onze producten reeds lange tijd. Hij gebruikt onze fietsstallingssystemen om zijn eigen fietsen ordelijk op te bergen thuis en veilig te kunnen vervoeren tijdens zijn wekelijks mountainbike- en racefietsritjes.

Loucars Bikes biedt als extraatje voor zijn klanten een fietsophaaldienst aan. Zo haalt hij fietsen op bij klanten die zelf niet tot bij zijn herstelpunt kunnen komen. Onze fietsstallingssystemen zijn dus ideaal om deze fietsen bij zijn klanten op te halen. Kevin gebruikt onze producten ook om de fietsen van zijn
klanten aan huis te herstellen, als de schade aan de fiets het toelaat.

Hoe kan Loucars Bikes u hierbij helpen?

Wil je onze producten in het echt zien? Maar ligt ons bestaande verdeelpunt iets te ver uit uw regio? Neem dan contact op met Loucars Bikes. Hij toont de werking van onze fietsstallingssystemen met plezier.

Onze systemen zijn eenvoudig zelf te plaatsen, maar wens je toch nog meer info na het bekijken van onze montagefilmpjes? Ben je niet zeker welk type fietsstallingssysteem bij u past? Fiets je liever dan zo’n systeem te plaatsen?

Contacteer dan het Bike2Take infopunt in regio Antwerpen via volgende gegevens:
https://www.loucarsbikes.be/bike2take-infopunt/

Bezoek loucars Bikes