Verhuur Fietsvervoer

Onze eerste aanhangwagen is een feit, wij bieden u een aanhangwagen aan die speciaal voorzien is voor het vervoer van fietsen, Bike2take wou u niet zomaar een standaard uitrusting geven maar uiteraard een extra makkelijke oplossing !

Uit ervaring wisten we dat als u in de aanhangwagen, met de fiets in de hand, op uw knieën om de fiets vast te zetten voor ons geen optie was ! Dus voorzagen we een uitschuifbare lade waarop u makkelijk kan monteren en plaatsen, in de lade onder de fietsen is er ruimte voor bagage , onderdelen, wielen, etc… Het systeem om de fietsen vast te zetten is ons Bike2take systeem om het voorwiel te demonteren en de voorvork op de fietshouder te plaatsen, het achterwiel zit in een wielhouder.

 

Verhuur Fietsvervoer

Gesloten witte aanhangwagen dubbelas 1.75×1.5×2.5m voor het vervoer van 8 fietsen makkelijk te plaatsen op een uitschuifbare lade om alsook materiaal en bagage te vervoeren onder de fietsen, deze aanhangwagen is op maat voorzien om makkelijk de iets langere (zoals mtb) makkelijk dwars te vervoeren daardoor is deze aanhangwagen iets breder en meer geschikt voor kleine / grote bestelwagens of grotere wagens.

 

VOORWAARDEN EN VOORZIENINGEN

  • De aanhangwagen is voorzien voor het vervoeren van 8 fietsen.
  • Laat ons weten welke soorten fietsbevestigingen u nodig hebt wij maken dit klaar voor u op voorhand.
  • De aanhangwagen is van het type max 750 kg.
  • Uw dient een duplicaat nummerplaat te voorzien van het trekkend voertuig
  • Voorzieningen als disselslot, wielslot, deurslot zijn voorzien, klant wordt voorzien deze te gebruiken op eigen risico.
  • Iedere bestuurder moet in het bezit zijn van een geldig Europees rijbewijs die nodig is om de auto + aanhangwagen te besturen.
  • Waarborg 200€ te betalen op voorhand om uw reservatie te verzekeren na aflevering wordt deze terug gestort binnen de 24u.
  • Verzekering dient voorzien te worden door trekkend voertuig (indien nodig contacteer uw verzekering)
  • Bij schade en ongeval wordt de volledige waarborg als voorschot beschouwd voor de terugbetaling van de opgelopen schade aan de aanhangwagen.
  • De aanhangwagen is indien gewenst beschikbaar 1dag voor en 1dag na de officiële huurperiode dit om makkelijk uw reis voor te bereiden.
PRIJZEN
 
Per dag: 45 €
Huur voor 3 -6 dagen: 43€ per dag
 
Huur voor 1 week: 40 € per dag
Huur voor +1week: 38 € per dag
 
Prijzen zijn incl. btw
HUREN? CONTACTEER ONS

 

Fietsopstelling op maat

Al onze onderdelen en opstellingen die verkrijgbaar zijn op de webshop kunnen ook op maat gehuurd worden, uiteraard is iedere situatie anders volgens auto of fietsen. 

Wens je geen opstelling zelf aan te schaffen maar hebt de mogelijkheid om fietsen te vervoeren en bv. op reis te gaan met vrienden ? Wij maken een opstelling op maat die je kan huren. 

Contacteer ons om een voorstel te verkrijgen op uw maat en wensen

PRIJSVOORBEELD:  Renault Kangoo,  2 fietsen + wielhouders,  1week huur 55€

Prijsvoorstel aanvragen klik hier

 

Fietsrek Thule: 3 fietsen

Wens je geen fietsenrek te kopen of aan te schaffen omdat je het slechts 1 of enkele malen nodig hebt wij bieden te huur een fietenrek voor 3 fietsen aan:

*Verhuur fietsenrek 3 fietsenrek merk: Thule
* Voor plaatsing op trekhaak

PRIJS: Prijs: 8€ per dag (Prijzen zijn incl. btw)

VOORWAARDEN:

*Het rek is voorzien voor het vervoeren van 3 fietsen.
*Mogelijkheid om het fietsenrek op de trekhaak te sluiten en de fiestklemmen zijn per fiets mogelijk om te sluiten met dezelfde sleutel.
*Uw dient een duplicaat nummerplaat te voorzien van het voertuig.
*Waarborg 150€ bij afhaling

Thule Fietsrek huren? klik hier